Термін дії паспорта громадянина України у формі ID-картки

  • 454

Фото без опису

 

Драбівський сектор Управління ДМС у Черкаській області рекомендує власникам паспортів громадянина України у формі ID-картки звернути увагу на термін дії документа. Особливу увагу слід приділити громадянам, які оформляли паспорти вперше по досягненню 14-річного віку, так як паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається строком дії на 4 роки. Особи, які здійснювали обмін паспортів після досягнення 18-річного віку, отримують паспорт громадянина України у формі картки зі строком дії 10 років.

Якщо термін дії вашого документу закінчився – рекомендуємо звернутися до будь-якого територіального підрозділу Міграційної служби Черкащини за послугою з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки, у зв’язку з закінченням строку дії паспорта.

Загальна вартість адміністративного збору за оформлення та видачу паспорта з дня оформлення заяви-анкети в термін:

  •  20 робочих днів – 363,00 грн;
  •  10 робочих днів – 489,00 грн.

Отримати послугу можна звернувшись до будь-якого територіального підрозділу Управління ДМС у Черкаській області. З графіком роботи територіальних підрозділів можна ознайомитися на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/cherkasy/pidrozdily.html.

Під час відвідування підрозділів Міграційної служби просимо Вас дотримуватись рекомендацій МОЗ.

 

Драбівський сектор УДМС у Черкаській області