План  заходів Драбівської селищної ради з 13 по 19 вересня 2021 року

  • 336

 

Дата проведення заходу

Назва заходу

13.09.2021     понеділок

Засідання комісії з питань захисту прав дитини.

 

14.09.2021 вівторок

Заходи з нагоди 100 річчя від дня народження Івана Івановича Лисенка,  художника-аматора, колекціонера, культурного діяча:                  - покладання квітів до могили І.І. Лисенка на кладовищі в с. Золотоношка;                                                    - тематична екскурсія до 100 річчя народного художника (у Драбівському краєзнавчому музеї).

15.09.2021 середа

День відкритих дверей у Центрі дитячої та юнацької творчості Драбівської селищної ради.

Історична подорож «Хто ми, звідки родом» (до Дня Драбова).

16.09.2021 четвер

Рейд «Діти вулиці» (с. Перервинці,  с. Митлашівка).

 

17.09.2021 п’ятниця

Участь у 28-му онлайн семінар: Екосистема ІС «Вулик», пройдений шлях та перспективи.

Засідання клубу «Тет-а-тет» (до дня селища Драбів):                                                                         -   виставка-спогад «Драбівщина та терезах часу»;                                                                             - краєзнавча вікторина «Чи знаєш ти своє селище?»;                                                                            - виступ краєзнавця «Краю рідного – минула доля»;

- книгоогляд «Із пісні, любові і слави віків» (у читальній залі Публічної бібліотеки).

18.09.2021 субота

Курси підвищення кваліфікації учителів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти , які реалізовують компетентнісний потенціал з освітніх галузей на базі Драбівського НВК.

ІІ коло Чемпіонату Золотоніського району з футболу:                                                                                      Вища ліга                                                                        - ФК «Славутич» смт Драбів – ФК «Вознесенське» с. Вознесенське, гра відбудеться в смт Драбів.

19.09.2021 неділя

Курси підвищення кваліфікації учителів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти , які реалізовують компетентнісний потенціал з освітніх галузей на базі Драбівського НВК.

Упродовж тижня

Забезпечення ефективного і цільового використання бюджетних коштів.

Проводення експертизи селещних програм стосовно забезпеченості їх фінансовими ресурсами.

Вивчення питання щодо інтеграції ІС «Вулик» до системи онлайн моніторингу на Порталі Дія з метою автоматичної передачі даних щодо статусу замовлення адміністративних послуг у ЦНАП.

 

Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Формування переліку наявної техніки, що може бути пристосована для ліквідації снігових заметів на автодорогах комунальної власності в зимово - осінній період 2021 - 2022 роки.

Прийом та реєстрація пропозицій, заяв, скарг громадян, контроль за своєчасним їх розглядом та наданням відповідей на звернення.

Підготовка нагородних матеріалів щодо присвоєння звання «Мати-героїня».

Висвітлення роботи селищної ради на офіційному веб сайті селищної ради та на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

 

Фото без опису