Планова перевірка сімей, які потребують соціальної підтримки

  • 355

Фото без опису

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради, 20.09.2021 року працівниками центру спільно з начальником служби у справах дітей Драбівської селищної ради та інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області відвідано 9 сімей, які виховують 24 дитини в селі Білоусівка, селищі Драбове-Барятинське.

Причиною планового комісійного виїзду стали складні життєві обставини, в яких опинилися родини, а саме: неналежні умови проживання, неналежний догляд за дітьми, малозабезпеченість сімей через безробіття батьків, вчинення домашнього фізичного, психологічного насильства відносно малолітніх дітей, низький батьківський потенціал.

В ході роботи було проведено консультування сімей СЖО та запропонований соціальний супровід, надано рекомендації щодо покращення житлово-побутових умов проживання та попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов'язків. Також спеціалістами перевірено готовність родин до опалювального сезону, наявність продуктів харчування та консервації на осінньо-зимовий період.