Проведено нараду-навчання з працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради

  • 276

 

Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради спільно з комунальним некомерційним підприємством «Драбівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Драбівської селищної ради проведено нараду-навчання, на якій розглянуто низку питань.

Зокрема, директором комунального некомерційного підприємства «Драбівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Драбівської селищної ради Олександром Балагурчиком проведено навчання працівників та поінформовано про хід вакцинації від Covid-19, наголошено на  її важливості.

Також в ході зустрічі вкотре підкреслили обов’язковість дотримання заходів  захисту при обслуговуванні громадян в умовах карантинних обмежень: дотримання маскового режиму використання антисептичних засобів, мінімізації тісних контактів з обслуговуваними, наголошено на необхідності спостереження за станом  здоров’я як працівників так і підопічних та обов’язковість негайного повідомлення до комунального закладу про підозри чи підтверджені випадки захворювання серед них.

Фото без опису

Виконувач обов’язків директора комунального закладу Ірина Мірошник озвучила інформацію стосовно дотримання заходів  захисту працівниками закладу, у тому числі, при обслуговуванні соціальними робітниками підопічних вдома.

За результатами розглянутих та обговорених питань працівникам комунального закладу доручено і надалі тримати на постійному контролі стан здоров’я підопічних і працівників та дотримання протиепідемічних заходів.