Гуманітарна підтримка сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 473

 

Фото без описуОсновною метою діяльності комунального закладу «Ценр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради  є сприяння у задоволенні соціальних потреб сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Одним із видів соціальної роботи є надання гуманітарної допомоги. Під час роботи з сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки, досить часто виникає потреба у екстреному наданні найнеобхідніших речей.

І дуже приємно, що серед жителів Драбівської громади є небайдужі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисно. Саме завдяки підтримці таких людей сім’ї, які перебувають у важкому матеріальному становищі, мають можливість отримати гуманітарну  допомогу у вигляді дитячого та дорослого одягу, взуття. Подібна допомога не лише заощадить сімейний бюджет цих родин, але й додасть відчуття у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

  Звертаємося до жителів громади! Якщо у Вас залишилися речі, якими не користуєтеся, їм можна надати "друге життя", тим самим допомогти іншим людям. Принести речі можна до комунального закладу «Ценр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради, який знаходиться за адресою:  смт.  Драбів,  вул. Центральна, 69, каб. 401, 421. Тел. 096-756-92-62.