Соціальна послуга догляду вдома – важлива складова підтримки осіб, які опинились у складних життєвих обставинах

  • 302

 

Фото без описуЗ метою контролю за якістю та повнотою надання соціальної послуги догляду вдома жителям громади, 18 листопада 2021 року працівниками відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради проведено виїзну перевірку надання послуги у селах Михайлівка, Павлівщина та смт Драбів.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 13 жителів села Михайлівка та Павлівщина, соціальний робітник Олена Тогобіцька, а також 11 жителів смт Драбів, яких обслуговує соціальних робітник Ольга Ситник.

На час перевірки всі працівники закладу знаходилися на робочих місцях. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Соціальні робітники забезпечують обслуговуваних всім необхідним: продуктами харчування, промисловими товарами, медикаментами, оплачують комунальні послуги, забезпечують занесення води, надають допомогу в оформленні субсидій на квартирну плату і комунальні послуги та надають інші послуги, передбачені індивідуальним планом. 

Працівники відділення соціальної допомоги вдома відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних, морально підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають поратися по господарству.

Скарг та зауважень щодо роботи соціальних робітників не було.

Всі одинокі, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання послуг робітниками комунального закладу.