Засідання робочої групи з підготовки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки

  • 399

Фото без опису26.11.2021 року в приміщенні малого залу Драбівської селищної ради відбулося засідання Робочої групи з підготовки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2022-2023 роки та реалізації Стратегії Драбівської громади.

В засіданні взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, секретар виконавчого комітету селищної ради, начальники галузевих відділів, керівники комунальних закладів селищної ради. Засідання провела  селищний голова Світлана ОРЕЛ.

В ході засідання членами робочої групи були детально проаналізовані основні заходи соціально-економічного розвитку Драбівської громади, які планується реалізувати у 2022-2023 роках у галузях освіти, медицини, культури та спорту, земельних відносин, дорожньої інфраструктури, благоустрою та житлово-комунального господарства.

Селищний голова Світлана Орел відмітила що  Програма соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки буде виконуватися в рамках реалізації Стратегії розвитку Драбівської громади на період до 2027 року та Плану реалізації Стратегії розвитку Драбівської громади на 2022-2024 роки. Тому, необхідно на найближчі два роки запланувати у Програмі виконання найбільш важливих і потрібних для громади заходів та проектів, які будуть підкріплені  фінансуванням із місцевого бюджету, обласних програм, за рахунок коштів державного бюджету та інших джерел.

В обговоренні заходів Програми та нагальних проблем громади взяли участь Рудченко З.А., заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, Красоха О.С., секретар виконавчого комітету селищної ради, Жук І.І., начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, Циганок Л.М., начальник фінансового відділу, Перепелиця Т.С., начальник відділ соціального захисту і охорони здоров'я, Балагурчик О.І., директор КНП «Драбівський  Центр первинної медико-санітарної допомоги», Бойко С.А., директор КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня», Варава Г.М., приватний підприємець.

Робоча група розглянула також найближчі завдання щодо підготовки проектів та розроблення Плану реалізації Стратегії розвитку Драбівської громади на 2022-2024 роки.

За підсумками засідання робочої групи селищним головою Світланою ОРЕЛ рекомендовано керівникам галузевих відділів та керівникам комунальних закладів селищної ради до 30.11.2021 доопрацювати перелік заходів до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки із врахуванням висловлених зауважень та пропозицій та подати до відділу економічного розвитку та інвестицій Драбівської селищної ради.

 Відділу економічного розвитку та інвестицій Драбівської селищної ради розробити винести проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки на розгляд виконавчого комітету селищної ради.