Акція «До Дня солідарності з ВІЛ – позитивними людьми»

  • 370

 

Фото без описуЖиття – це те, що людина більш за все намагається зберегти і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І дуже хочеться, щоб воно було довгим та щасливим. Ми повинні пам’ятати, що життя – найцінніше, що є в людини. Хто попереджений, той захищений! – саме так говорить латинське прислів’я. Щодня у світі інфікується понад 6 тис юнаків та дівчат. Нерідко це відбувається через незнання шляхів передачі ВІЛ інфекції і методів захисту від неї. Недостатня обізнаність сприяє поширенню міфів.

1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг" Драбівської селищної ради організував вуличну акцію «До Дня солідарності з ВІЛ – позитивними людьми!», в ході якої  було роздано  65 інформаційних листівок жителям та гостям селища Драбів.

Мета акції нагадати, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема, донести до населення повну та достовірну інформації про ВІЛ (СНІД), шляхи його передачі, ситуації ризику, а також розвінчання міфів; привернути увагу до цієї проблеми, націлити на толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ.