Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році Гід з державних послуг

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

  • Переглядів: 300

Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році.

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді Гід з державних послуг

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

  • Переглядів: 218

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді Гід з державних послуг

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

  • Переглядів: 227

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді Гід з державних послуг

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

  • Переглядів: 189

  Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

Допомога по утриманню дитини на Гіді Гід з державних послуг

Допомога по утриманню дитини на Гіді

  • Переглядів: 237

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей.