Попередження про небезпечні метеорологічні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

  • Переглядів: 545

Черкаський обласний центр з гідрометеорології попереджає  про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності. 18 січня 2022 року по Черкаській області та м. Черкаси пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ)

Виїзний прийом громадян в с.Бойківщина Оголошення

Виїзний прийом громадян в с.Бойківщина

  • Переглядів: 222

До уваги жителів села Бойківщина. 12 січня 2022 року о 10 годині буде проводитись виїзний прийом громадян заступником голови Драбівської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів - Зореславом Рудченко.

Правила поведінки на зимових водоймах під час святкування Водохреща До відома громадян

Правила поведінки на зимових водоймах під час святкування Водохреща

  • Переглядів: 483

19 січня – одне з найбільших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення. У народі це свято відоме як Водохреща.  Водохресна вода вважається цілющою і благодатною, тому цього дня традиційно проводяться обряди, пов’язані з водою. Люди освячують воду у церквах та занурюються в крижану ополонку на зимових водоймах.

11 січня відбудеться виїзний прийом в селі Михайлівка Оголошення

11 січня відбудеться виїзний прийом в селі Михайлівка

  • Переглядів: 322

До уваги жителів села Михайлівка. 11 січня 2022 року о 10 годині в приміщенні Михайлівського СБК (ІІ поверх, каб.№2) буде проводитись виїзний прийом громадян головою Драбівської селищної ради Світланою Орел.