Щодня о 9 годині ранку – всеукраїнська хвилина мовчання

Щодня о 9 годині ранку – всеукраїнська хвилина мовчання

  • Переглядів: 298

Щодня о 9 годині ранку – всеукраїнська хвилина мовчання для вшанування пам?яті всіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні, за всіма, кого ми втратили через вторгнення Росії, через терор, розв?язаний окупантами. Відповідний Указ 16 березня підписав Президент України Володимир Зеленський. Кожного дня будемо згадувати українців, які віддали своє життя: військових і цивільних, дорослих і дітей… Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну. Вічна і світла пам’ять!

До уваги жителів громади! Оголошення

До уваги жителів громади!

  • Переглядів: 245

Оголошено збір допомоги військовим, а саме: консервація, продукти довготривалого зберігання.   Збір проводиться у військоматі по вул. Молодіжній в смт Драбів.

ТЕРМІНОВО! Для всіх, хто користується WhatsApp

ТЕРМІНОВО! Для всіх, хто користується WhatsApp

  • Переглядів: 293

ТЕРМІНОВО - для всіх, хто користується WhatsApp.   Завтра виходить відео на WhatsApp, яке називається MARTINELLI.  Не відкривайте його, воно зламує телефон і нічого не можна буде виправити.    Якщо ви отримали повідомлення про оновлення WhatsApp на WhatsApp Gold, не натискайте кнопку !!!!!  Будь ласка, повідомте всім своїм контактам.  Також НЕ відкривати відео під назвою "ТАНЕЦЬ ПОПА" - 'DANCE OF THE POPE'.   Це вірус, який форматує ваш мобільний телефон.  Обережно він дуже небезпечний.  Про це оголосили сьогодні по BBC радіо.  Інформація профілактична для уникнення негативних наслідків.

Увага! Оголошення! Оголошення

Увага! Оголошення!

  • Переглядів: 319

Всі чоловіки віком від 18 до 60 років мають терміново з’явитися у Військомат (приміщення колишньої школи) для уточнення даних.

Протидій домашньому насильству

Протидій домашньому насильству

  • Переглядів: 3925

Домашнє насильство - діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь (п. 3 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»).