Мінреінтеграції нагадує про мінну небезпеку

Мінреінтеграції нагадує про мінну небезпеку

  • Переглядів: 374

Кількість осіб, що постраждали від вибухонебезпечних предметів, збільшується – не нехтуйте правилами мінної безпеки! Мінреінтеграції вкотре нагадує про мінну небезпеку, яку залишає окупаційна армія рф. Останніми днями з різних регіонів держави надходить інформація про зафіксовані випадки підриву цивільних жителів на вибухонебезпечних предметах. Так, 23 квітня на Харківщині внаслідок підриву автомобіля на ворожій міні загинуло двоє чоловіків. Така ж ситуація сталася й у визволеному від загарбників Ірпені Київської області - вантажний автомобіль підірвався на ворожій міні, водій загинув. На Херсонщині у селі Правдине двоє мирних громадян постраждали через детонацію вибухового пристрою. Схожа ситуація сталася й у Запорізькій області. Вкотре закликаємо: не нехтуйте правилами мінної безпеки! Не підходьте близько до підозрілих предметів та не чіпайте їх руками!  У разі виявлення загрози одразу телефонуйте спецслужбам за номерами: 101, 102, 112 та попередьте про загрозу інших.

Звернення до суб’єктів господарювання Драбівської громади

Звернення до суб’єктів господарювання Драбівської громади

  • Переглядів: 335

 Верховна Рада України внесла зміни до Податкового кодексу та запровадила з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного стану міні-податкову реформу, відповідно до якої платники Єдиного податку 1 та 2 групи мають право не сплачувати Єдиний податок, для платників 3-ї групи ставка Єдиного податку знижена із 5% до 2%, (за бажанням платника, у разі подання ним заяви до контролюючого органу).

Прогноз погоди від Черкаського обласного центру з гідрометеорології

Прогноз погоди від Черкаського обласного центру з гідрометеорології

  • Переглядів: 652

Черкаський обласний центр з гідрометеорології повідомляє про зміну погоди на Черкащині - після аномального тепла 20-22º атмосферний фронт південного циклону приніс дощі, місцями значні, грози та похолодання. Температурний фон знизився і спостерігається 6-9º тепла, що близько до норми.

До відома мешканців громади та суб’єктів господарювання!

До відома мешканців громади та суб’єктів господарювання!

  • Переглядів: 261

Драбівська селищна рада звертає увагу споживачів товарів (послуг) про можливість інформування Головного управління ДПС у Черкаській області про виявлені значні порушення у сфері роздрібної торгівлі, зокрема щодо:

Створено телеграм-канал для актуальних вакансій у Черкаській області До відома громадян

Створено телеграм-канал для актуальних вакансій у Черкаській області

  • Переглядів: 432

До уваги жителів Драбівської громади та осіб, що прибули з міст та областей де ведуться бойові дії! На території Черкаської області створено телеграм-канал для швидкого пошуку роботи. Даний телеграм-канал створено для актуальних вакансій у Черкаській області, у  зв’язку з вимушеною тимчасовою міграцією. До нього можна доєднатися за посиланням https://t.me/cherkasyWork

Паліїв трави прирівнюватимуть до диверсантів

Паліїв трави прирівнюватимуть до диверсантів

  • Переглядів: 473

Спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями військових частин ЗСУ.