Відзначили найуспішніших спортсменів громади

Відзначили найуспішніших спортсменів громади

  • Переглядів: 295

В Золотоніській райдержадміністрації привітали найкращих спортсменів району напередодні Дня фізичної культури і спорту привітали найуспішніших спортсменів та ветеранів спортивної ниви. За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту району та з нагоди  Дня фізичної культури і спорту в Україні почесними грамотами Золотоніської районної державної адміністрації та Золотоніської районної ради нагороджені й спортсмени Драбівської громади Калач Ігор та Крицький Максим.

Літературна година "Рідна мова - рідне слово"

Літературна година "Рідна мова - рідне слово"

  • Переглядів: 333

Відповідно до плану роботи сектору культури, молоді та спорту селищної ради у Бойківщинській сільській бібліотеці 9 вересня проведено літературну годину «Рідна мова – рідне слово» з учасниками бібліотечного клубу за інтересами "Сонячне дитинство".

Перемога у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка   «Я і мої права»

Перемога у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка  «Я і мої права»

  • Переглядів: 296

Нещодавно завершився Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права» до 25-річчя Конституції України, що проводився на виконання Указу Президента від 30 березня 2021 р. № 128/2021 «Про відзначення 25-річниці Конституції України» Національною бібліотекою України для дітей, Національною академією образотворчого мистецтва і архітектури, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТзОВ «Явір-Інвест.» та ТМ KORMIL.