Держгеокадастр  Черкаської області закликає власників земельних ділянок і землекористувачів перевірити відомості про свої земельні ділянки на Публічній кадастровій карті

Держгеокадастр Черкаської області закликає власників земельних ділянок і землекористувачів перевірити відомості про свої земельні ділянки на Публічній кадастровій карті

  • Переглядів: 1937

Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області систематизує інформацію про земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 01.01.2013 року й посвідчене державними актами (договорами оренди) та відомості про які не внесені до Державного земельного кадастру (ДЗК).

Семінар для підприємців

Семінар для підприємців

  • Переглядів: 616

   У рамках впровадження Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017-2020 роки та Програми її реалізації Департаментом регіонального розвитку обласної державної адміністрації спільно з Черкаською міською профспілковою організацією Черкаської обласної профспілки „Солідарність“ 5 березня 2020 року об 11.00 год. в адміністративному приміщенні Канівської районної ради за адресою: м. Канів, вул. О. Кошового, 3 (зал засідань, 1-й поверх) заплановано проведення кущового семінару для підприємців з Канівського, Корсунь-Шевченківського, Золотоніського, Драбівського та Чорнобаївського районів, а також Бобрицької, Великохутірської, Вознесенської, Гельмязівської, Драбівської, Зорівської, Іркліївської, Канівської, Карашинської, Литвинецької, Ліплявської, Межиріцької, Михайлівської, Моринської, Набутівської, Піщанської, Плешканівської, Селищенської, Стеблівської, Степанецької та Таганчанської ОТГ. Тематика семінару охоплює актуальні питання ведення бізнесу, проведення перевірок контролюючими органами, змін законодавства, а також кредитування підприємців за державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%”.

Оголошення

Оголошення

  • Переглядів: 638

Виконавчий комітет селищної ради проводить конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів в межах території Драбівської селищної ОТГ. Документи на участь в конкурсі подавати до Драбівської селищної ради до 24.03.2020 року. З конкурсною документацією можна ознайомитися в Драбівській селищній раді за адресою: смт Драбів, вул. Гагаріна, 17 або завантажити за посиланням.

Оголошення

Оголошення

  • Переглядів: 659

    Виконавчий комітет проводить обговорення норм надання послуг з вивезення побутових відходів для багатоквартирних, одноквартирних житлових будинків з присадибною ділянкою та підприємств, установ і організацій. З нормами можна ознайомитися в Драбівській селищній раді, за адресою: смт Драбів, вул. Гагаріна, 17 або за посиланням.

Проведення моніторингу діяльності державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації

Проведення моніторингу діяльності державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації

  • Переглядів: 701

Законодавством передбачено контроль за діяльністю державних реєстраторів, нотаріусів, суб’єктів державної реєстрації шляхом розгляду скарг та проведення моніторингу реєстраційних дій в реєстрах.

SMS-інформування власників нерухомості про будь-які реєстраційні дії, які вчиняються з їхньою нерухомістю

SMS-інформування власників нерухомості про будь-які реєстраційні дії, які вчиняються з їхньою нерухомістю

  • Переглядів: 645

У питанні незаконного заволодіння майном принциповим моментом є час, тому чим швидше законний власник зреагує на захоплення майна, тим більше має шансів повернути вкрадене без втрат.

Гід державних послуг. Банер